Rop 1 Hela Restaurangen

Hela Restaurangen

Servering, bar, disk o kök mm

Stolar x 72 st, bord x 20 st

Buffeavdelning, gatupratare, porslin, bestick, buffevagn

Trappstege, Pioneer stereo, glas o allt bakom disken

Ismaskin, rostfria bänkar o diskbänkar, riskokare

Vattenbad, kylbänk, fritös, större stekbord, micro

Kastruller och div köksutrustning. Restaurangkyl x 3 med

centralkyla. Wexiödisk, backar, rostfria bänk mm

3 st kyl eller frys, 2 st vitvaror, pallar, frysbox x2

5 st varuvagnar, mindre stallage, div restaurangmaskiner

kontor med innehåll, elmaskiner, bänkar, bord, div blandat

Slang mm

Köparen tar med sig det den vill, resten kan lämnas, obs att köparen ansvarar för ev urkoppling av vatten o el på ett fackmannamässigt sätt. Köparen ansvarar för att lokalerna ser ok ut efter hämtningen, skräp och annat skall placeras i högar

Hiss finns, samt gott om plats utanför entreen. ta med kartonger, bärhjälp, rätt fordon. Lokalen SKALL vara tömd och klar senast Fredag 6/10, kl: 12,00

( åbros kyl o ölpumpsanläggning i baren medföljer ej )