Auktioner – Nätauktioner varje vecka!

 

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella liveauktioner!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Har ni andra funderingar kring våra auktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

 

 

Om Toveks Auktioner AB


Toveks Auktioner AB är ett familjeföretag som har funnits i 30 år. Därmed är vi en av de äldsta auktionsfirmorna i landet. Hösten 1998 ombildades firman till AB med Inge Tovek och Martin Tovek som ägare. Tidigare har Toveks Auktioner drivits som enskild firma. Företaget har idag 12 anställda och kontoret ligger i Ätran i Halland.

 

Vi utför uppdrag inom Industri-, Maskin-, Sågverk-, Trä/Snickeri-, Mekanisk Verkstad-, Bil-, Restaurang-, Kreatur-auktioner samt dödsbon.
Maskinbörsen, med ca 40 st konkursbon, äger rum 2 gånger om året i Ätran, och här går allt ifrån mekaniska maskiner, snickerimaskiner, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, fordon, verktyg, affärsinredning, kontor till specialinlämningar från polis och kronofogdemyndighet under klubban. Maskinbörsen är idag, med en omsättning på ca 25 000 000 kr och med cirka 10 000 köpare från hela världen, Nordens största auktion.

 

Vi har uppdragsgivare i hela Sverige däribland ca 80 konkursförvaltare och advokatbyråer, polismyndigheter, kronofogdemyndigheter, finansbolag och banker. Utöver detta återfinns även vissa uppdragsgivare i Danmark, Tyskland med flera. Det gör oss mycket konkurenskraftiga jämfört andra auktionsfirmor.

 

Vår policy i företaget är enkelhet, noggrannhet och tillmötesgående.
Vår personal är kunniga och pålitliga, vilket har bidragit till det faktum att vi idag är Sveriges största auktionsfirma.

 

Vår marknad sträcker sig över hela Europa med koncentration på Sverige.

 

 

 

 

Välkommen till Toveks Auktioner -

En auktionsfirma du kan lita på, igår, idag, imorgon.