Att buda hos Toveks Auktioner

 

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "live"auktioner. Vi jobbar ständigt för att det ska vara så enkelt som möjligt för er att köpa. Vårt mål är att vara det sjävklara valet för er som vill göra en bra affär där både ni och säljaren blir nöjda med resultatet. 

 

Det ni budar på hos oss kan komma från konkurser, företag eller privatpersoner. Vi utför inte tester på de objekt vi säljer utan allt säljs i befintligt skick. Vilket innebär att ni under visningen har tillfälle att besikta objektet. Ni är alltid välkomna att ringa till oss för mer information eller vårt ömdöme om ni inte har möjlighet att själva infinna er vid visningen. 


Har ni andra funderingar kring våra auktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

 

 

Nätauktioner

 

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner! Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter.

 

Ni behöver inte ta er tid att åka ut till en live-auktion utan kan sköta budgivningen från er dator, surfplatta eller smartphone.

Det enda Ni behöver göra för att komma igång är att registrera Er. Har Ni frågor kan Ni läsa de vanligaste funderingarna på vår Hjälp-sida, ni får även en guide om hur auktionsförloppet är.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70 

 

Liveauktioner

 

Toveks Auktioner erbjuder traditionella auktioner som vi kallar "liveauktioner"! Auktionen sker på traditionellt sätt på en specifik plats.

Information om auktionen presenteras på denna sida. Auktionskatalogen kan laddas ner på denna sida före auktionen.

Har Ni frågor kan Ni läsa de vanligaste funderingarna på vår Hjälp-sida, ni får även en guide om hur auktionsförloppet är.
Ni har möjlighet att ansöka om 30 dagars räntefri kredit till våra "liveauktioner".

Klicka här för att söka kredit eller ring: 0346-487 70.
Har ni andra funderingar kring våra liveauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70