Auktioner – Nätauktioner varje vecka!

 

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner och traditionella "liveauktioner"!
Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decceniers erfarenhet.

Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70

 

 

Nätauktioner

 

Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner! Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att sälja allt från hemeletronik till entreprenadmaskiner.

 

För säljaren är försäljningen väldigt enkelt då vi tar hand om hela förloppet från iordninställandet till avhämtningen. Vår styrka är att vi kan ta hand om allt, inget är för stort, och inget är för litet. Tack vare vårt engagemang, erfarenhet och respekt för säljaren anser vi oss vara bäst på marknaden.

Kort sagt; Vi är experter på att få ut så mycket som möjligt ur varje enskilt objekt, och väldigt trevliga att ha med att göra. 

 

Vi föredrar en personligt kontakt med våra inlämnare. Ring gärna Martin Tovek (0346-48771) för inlämning i södra Sverige eller Hans Wallgren (0346-48776) i norra Sverige för rådgivning. Då ni anlitar oss ingår en gratis värdering. 

 

Vi ser fram emot ert samtal! 


Har ni andra funderingar kring våra nätauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70. 

 

Liveauktioner

 

Toveks Auktioner erbjuder traditionella auktioner som vi kallar "liveauktioner"! Auktionen sker på traditionellt sätt på en specifik plats. 

 

Vid kontakt med oss så kommer vi i samförstånd med er fram tills vilket som är det bästa sättet av avyttra objekten. Varje auktion är unik och det är tack vare vår erfarenhet vi vet hur man på bästa sättet marknadsför en auktion.

 

Har ni andra funderingar kring våra liveauktioner är ni givetvis också välkomna att ringa oss på 0346-487 70